Nytt rektorsbrev

Vilket ojämnt vårväder vi har haft de senaste veckorna! Kylan biter och ibland har vi t.o.m. haft snöblandat regn vilket inte tillhör vanligheterna. Men nu väntar äntligen lite försommarvärme.

Terminen har gått så obeskrivligt snabbt! Man blir alltid lika förvånad över hur få skoldagar det är kvar.

I veckan som varit har de geotekniska undersökningarna av våra skolgårdar inför ombyggnationen av skolan genomförts. De hade flaggvakter med sig och all personal hade extra koll så att inga elever uppehöll sig på skolgården under arbetet. Borren väger tre ton så det är rejäla saker. Arbetet klarades av på två dagar och allt förlöpte väl.

Invigningen av vår nya fina idrottshall blev fin trots att vädret inte visade sig från sin bästa sida och vi har nu börjat ha vår idrottsundervisning i den.

I veckan kommer vår skola få besök av både Stockholms skolborgarråd Olle Burrell och miljöborgarrådet Katarina Luhr. Vår skola kommer att byggas om och vi har även kommit med i ett skolgårdsprojekt med syfte att skapa en inspirerande utemiljö för våra elever. I samband med detta har våra elever haft många kloka tankar kring allt från solceller på skolans tak till spännande lekskulpturer ute på skolgården. Detta engagemang har väckt intresse och glädje hos våra borgarråd!

Marita Svahn, rektor