Skolrestaurang

Här i köket på Grimstaskolan är vi ett glatt gäng som tycker att det är viktigt att elever och personal får i sig god och näringsriktig mat. Vi arbetar för att miljön i matsalen ska vara lugn och trevlig och att man ska vara mätt och belåten när man lämnar matsalen.

Vi ser självklart till att de elever med allergi eller andra behov av specialkost tillgodoses. Vi vill att alla ska få den energi de behöver för att klara av resten av dagen!

Under år 2017 kommer kök och matsal att renoveras. Vi kommer då att få ännu bättre förutsättningar att laga mat. Har du frågor eller önskemål är du välkommen att höra av dig till vår kökschef.

Vi tar gärna emot förslag och synpunkter då det är viktigt för oss att alla ska vara nöjda!