Rektorsbrev november 2015

Hej alla!

Terminen går med rasande fart framåt och det är inte långt kvar till jul.

Vi har haft en mycket bra höst med positiva elever och många spännande utvecklingsprojekt.

Alla lärare genomgår just nu fortbildning inom mattelyftet eller aktiv läskraft. Syftet är att stärka och utveckla matematikundervisningen och arbetet med språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar tillsammans, i ett kollegialt lärande och använder då varandra som lärkällor och samarbetspartners.

Vi riktar också extra fokus mot entreprenöriella förhållningssätt och ett samarbete med närområdets näringsliv.

Missa inte att besöka FÖRETAGARMÄSSAN/MARKNADEN där företag i Vinsta, Arbetsförmedlingen och även Grimstaskolan deltar:

onsdag 25 november kl 14-18 på Västerorts Yoga och Rehabcenter, Siktgatan 1 i Vinsta.

Jag vill också uppmana alla föräldrar att besöka skolan och vara med era barn en dag. Det tycker både elever och medarbetare är mycket givande!

vänliga hälsningar

Micke