Rektorsbrev maj

Nu verkar värmen äntligen vara här för att stanna. Det pågår febril verksamhet i huset med bara 12 skoldagar kvar till avslutningen. Våra avgångselever jobbar på som bäst med att bli klara med viktiga studieresultat samtidigt som de försöker hinna med att tillsammans med de vuxna planera för sin skolbal. Många klasser åker nu ut på studiebesök och man har både varit på Skansen och besökt Drottningholms slott.

Den 7 juni kommer F-6 ha sin årliga Kanaandag och 7-9 har sin årliga ”Klassens dag”.

Dagen efter blir det plock och städning samt fotbollsmatch mellan niorna och personalen.

Eleverna som ska uppträda på avslutningen ligger i hårdträning så om bara vädret är med oss så får vi en fin sommaravslutning den 9 juni ute på skolgården med start kl.09.00.

Vi ses!