Nytt rektorsbrev

Nu har vi ett omväxlande väder med både gråvädersdagar och vinterdagar såhär i november.Våra glada elever leker ute på skolgården oavsett väder. Elevernas aktivitet på lektionerna är också stor. Det fick  våra två doktorander från KTH (Kungliga tekniska högskolan) se när de hälsade på barnen på lågstadiet som arbetade med programmering.

Våra äldre elever har bl.a. varit upptagna med besök på Gymnasiemässan och det har också varit TV-inspelning av Svenska hjältar tillsammans med Mark Levengood.

Veckan innan höstlovet avslutades på fredagen med en fantastisk talangshow. Våra elever på mellanstadieklubben hade samarbetat med årskurs 3 och- fritids och resultatet blev strålande!

Rektorstillsättningen är nu klar och efter 6 år som biträdande rektor och ett år som tillförordnad rektor fick jag nu förmånen att ta över rektorsposten. Jag ser fram emot att fortsätta vårt skolutvecklande arbete och fortsätta det goda samarbetet med er föräldrar. Glädjande nog har vi så många intresserade representanter till vårt Föräldraråd så det bådar gott!

Varma hälsningar Marita Svahn rektor