Rektors månadsbrev

Oj, så snabbt det har rullat på! Det är redan dags för sportlov och förhoppningsvis slipper vi stormen Doris som är på väg från brittiska öarna.

Våra skidresor till Romme och Bjursås var mycket lyckade trots att vädret i Romme inte var helt perfekt. Trötta men nöjda klev man av bussarna utanför skolan.

Vi har haft terminens första föräldraråd med god uppslutning av föräldrarådsrepresentanter. Vi berörde ämnen som verksamhetsplan, GSIT 2.0, Grimstahörnan samt vår pågående fritidshemsutveckling.

Skolan har återigen haft besök från Japan och denna gång var det en grupp på 19 lärarstudenter som fick se vad vi jobbar med från förskola upp till år 9. Det blev även lite pingisspel mellan våra japanska besökare och elever från Grimsta. Våra gåvor från Japan har vi ställt ut i vår monter på entréplan.

Sportlovshälsningar

Marita Svahn