Nytt läsår!

Det har varit så roligt för oss att träffa våra elever igen efter sommarlovet. Det verkar som om alla haft en bra sommar trots att sommarvärmen inte riktigt har funnits där. Man har varit nere på något av de fina baden som finns i närområdet, ätit glass, varit på olika lekland och nöjesfält och hälsat på släkt och vänner såväl i Sverige som i andra länder.

Vi firade vår första skoldag enligt tradition med att glassbilen kom till oss. Att bjuda eleverna på glass känns som en mjuk övergång mellan sommarlov och skolvardag och markerar att vi nu laddar för ett riktigt bra skolår!

Skolåret kommer bjuda på en hel del spännande saker som till exempel projektering av en ny spännande skolgård. Representanter från våra elevråd kommer att vara med och ta fram förslaget på hur vår nya skolgård ska se ut. Förutom vår skola har fyra skolor till inom Stockholms Stad valts ut för upprustning av elevernas utemiljö.

Marita Svahn