Övergång till Skolplattformen

-

Grimstaskolan är inne i ett överföringsskede till den elev-, vårdnadshavar- och skolpersonalgemensamma ytan Skolplattformen. 

Tanken med skolans hemsida är fortsättningsvis att den kommer att fungera som informationsyta för externa besökare, exempelvis elever eller personal som söker sig till skolan, myndigheter eller företag som av olika anledning behöver komma i kontakt med skolan.

För alla andra, det vill säga elever, vårdnadshavare, lärare och övrig skolpersonal kommer information och kommunikation skötas via stadens digitala verktyg Skolplattformen (ersätter tidigare Skolwebben). 

Detta innebär att skolans hemsida gradvis kommer att rensas på information om pågående verksamhet inklusive information om läsårstider, läxor och annat skolarbete, blanketter, matsedel, kontaktuppgifter till lärare. 

Som förälder når du Skolplattformen via länken överst på sidan, eller genom att skriva in http://skolplattformen.se/vardnadshavare i en webbläsare. 

För inloggning krävs bank-ID. Om du har inloggningsproblem kontakta e-support@stockholm.se eller via telefon 08-508 11 552

Dela:
Kategorier: